Genieten met en van jou...

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 21:36

19 februari 2016:

Inmiddels zijn we weer een maand verder, een maand waarin jij ontzettend hard gewerkt hebt!

We zijn je zuurstofsonde af gaan bouwen en dat ging heel snel, heel goed! Eerst van 09.30u tot 20.00u, daarna gelijk van 05.30u tot 23.30u omdat het zo goed ging! Sinds 25 januari ben je helemaal zonder zuurstofsonde! 🎉🎉🎉 11 februari ben je weer een nachtje in het ziekenhuis geweest voor je 3e vaccinatie.. 😢😕

Daar werd ook weer gelijk bloed geprikt! Je woog 5070gr.. Jeeeeejjjj de 5 kilo aangetikt! Het ging super goed, je had geen dipjes! 😁😁😁 ook je bloed was goed! Dit betekende dat we ook thuis de saturatiemeter mogen stoppen! 😊🎉 zo fijn en zoooo knap van jou! 💙 ook de ferro mogen we stoppen.. 😁 en omdat de ferro gestopt is zijn we ook gestopt met de forlax, eens kijken of het je ook zonder lukt! Zoals mijn nichtje het deze week zei ben jij nu een "gewone" baby! EINDELIJK!! Wat zijn wij trots op jou! 

Verder ben je in het ziekenhuis over gegaan naar 5 voedingen van 150ml! Je was er aan toe en het gaat ook goed!🍼

Met carnaval, van 6 op 7 februari, heb je bij je oom, tante en neef gelogeerd! Dat was ook weer even een dingetje voor mama maar jij deed het natuurlijk super goed!! 😁 je bent zo'n heerlijk, makkelijk mannetje! Het was een hele onderneming met al je spullen. De saturatiemeter moest ook nog mee. En terwijl mama met een biertje in haar hand stond belde je tante nog even omdat je saturatiemeter steeds alarm gaf. Maar dat was op afstand goed op te lossen. Even alles opnieuw aankoppelen en toen waren de alarmen gestopt. Fijn! Mama is trots op je tante dat ze dit toch maar aandurfde! En dan onderstaande foto toegestuurd krijgen, daar smelt je van! 

De fysio van het TOP programma is inmiddels 2x geweest, je doet het heel erg goed.. Super fijn! Ze maakt steeds een verslag met tips wat we in de map doen! Dit is voor ons ook handig om zo nu en dan even door te nemen.

Je bent volop in ontwikkeling.. Je lacht veel, soms met geluid, je volgt je speeltjes, we oefenen op je buik (daar ben je niet zo'n fan van) en je probeert al dingen te pakken! 😍

29 februari gaan we naar de XS poli hier in Oosterhout.. Dan krijg je een echo van je heupjes en je niertjes.. Dat wordt weer even spannend!

De foto's van je eerste fotoshoot zijn geweldig! Je bent echt super knap! 😍💙

 

24 februari 2016:

Sinds deze week ben je aan het schaterlachen.. 😍😍 geweldig!! 

17 februari heb je voor de 3e keer de antilichamen van het RS virus gekregen.. Je krijgt het nu door en was langer boos/ontroostbaar.. Zo zielig!! 

 

Vandaag zijn alle zuurstofflessen en de saturatiemeter opgehaald… Joepie, weer iets afgesloten!

 

29 februari 2016:

Vandaag hebben we de afspraken op de XS poli! Je wordt eerst gewogen en gemeten..

5420gr

61,5cm

40,6cm schedel

Daarna gaan we naar een kamertje en daar zien we de verpleegkundig specialist en de fysio! De fysio gaat eerst naar je kijken en dan hebben wij een gesprek met de verpleegkundig specialist, daarna draaien ze de rollen om! Als de fysio met je bezig is kijk je papa aan met vragende ogen alsof je wilt vragen "mag ik het aan haar laten zien papa?" Zo grappig om te zien! Je ontwikkeld je goed, De fysio is er blij mee! Je voeding wordt opgehoogd naar 5x 165ml! En de laatste mag je 180ml voor het slapen gaan! Fijn.. 

Daarna komt de kinderarts en die bekijkt het ook allemaal nog even.. Ook beantwoord hij al mama haar vragen, fijn! De uitslag van de echo's krijgen we telefonisch van de kinderarts, woensdag ongeveer!

Als we de echo's maken zegt de echoscopist dat de niertjes helemaal goed zijn maar dat 1 heup wat achter blijft, je linker! Hmmm even het telefoontje van de kinderarts afwachten..

We zijn een uur thuis als de verpleegkundig specialist al belt.. Het beleid is dat je bij een heupafwijking doorgestuurd wordt naar een orthopeed.. Het is een hele lichte afwijking en maar aan een kant! Mama is gelijk bang dat je een spreidbroek moet! Ook dat nog.. 😕

Van papa moet ze eerst afwachten! Donderdag 10 maart staat de afspraak gepland! Oma gaat met mama mee! Papa kan niet weer vrij nemen! 

Vrijdag 11 t/m zondag 13 maart gaan papa en mama een weekendje weg! Sid gaat dan naar mama haar beste vriendinnetje en haar vriend! 😁💙 zo leuk, die twee! 😍 

 

 

10 maart 2016:

Hoera!! 🎉🎉 GEEN afwijking dus GEEN spreidbroek! Zo ontzettend opgelucht! De orthopeed vond dat met de echo onnodig onrust gezaaid is! Er is nog een foto gemaakt en daarop zijn de hoeken 17 en 19 terwijl ze vanaf 32 pas afwijkend vinden! Prima dus! 😊😁💙

 

23 maart 2016:

Afgelopen nacht heb je voor de laatste keer bij papa en mama op de kamer geslapen.. Er moest natuurlijk nog wel een foto gemaakt worden… De ondeugd straalt er vanaf.. In dit mandje hebben je neefje en nichtjes ook geslapen, bijzonder hoor!

25 maart 2016:

Vandaag is mama weer voor het eerst gaan werken… Jeetje, dat was even wennen! Net nu het echte genieten begonnen is moet mama al weer gaan werken. Vreemd dat je voor ruim 10 weken ziekenhuis 3 weken "terug" krijgt. Slecht geregeld eigenlijk!

30 maart 2016:

Het heeft even geduurd maar het is mama gelukt.. Afgestudeerd voor de Master SEN opleiding.. Mama is nu gedragsspecialist! Best een beetje trots op.. Het officiële gedeelte deden we samen! Wie weet heeft mama er in de toekomst extra baat bij, prematuur geboren kinderen hebben een grotere kans op gedragsproblemen in de toekomst. Maar daar gaan we niet vanuit voor jou lief vriendje! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.