De tijd gaat snel..

Gepubliceerd op 5 januari 2022 om 21:06

1 april 2016:

Even een foto van toen en nu.. Met hetzelfde knuffeldoekje! Toen als deken, na als knuffeltje..

3 april 2016:

Het weekendje bij je tante en oom, mama's beste vriendinnetje, heb je super goed gedaan.. Je hebt ze lekker bezig gehouden en zo hebben ze goed kunnen oefenen.. 

Op donderdag 31mrt draaide je voor het eerst.. Je kreeg je schouder er niet onderuit dus draaide je maar terug.. πŸ˜• je heupen lagen echt al om! πŸ’™

Vandaag, zondag 3 april, ging je voor het eerst in de buggy van de kinderwagen.. Je gaat steeds huilen in de bak omdat je gewoon wat meer wilt zien! Ik heb nog wel even een mail gestuurd aan de TOP fysio om na te vragen of het wel echt mag.. ☺️

9 april 2016:

Vandaag zijn we bij Fotografie Nanja geweest voor je 6mnd shoot! πŸ’™ Onze chameur!

23 april 2016:

Vriendje, vriendje, wat ga je toch hard!! Je bent zo'n ontzettend lekker, vrolijk mannetje! Sinds 14 april eet je groente.. We zijn begonnen met wortel.. 

De eerste keer ging je heel hard huilen, je snapte niet wat je moest doen! Na drie dagen had je het al door! Topper! πŸ’™ de tweede groente is bloemkool, je eet je vingers er bij op zo zit je te smullen!

13 april heb je de laatste RS vaccinatie gehad! De verplaagkunidge was erg onder de indruk van je, je ziet er zo goed uit! ☺️ je woog 6800gr! Weer iets afgesloten!  πŸŽ‰

14 april waren we op het consultatie bureau, daar woog je 6810gr, was je 65cm en je hoofdje 47,6! Ook daar waren ze super tevreden! Het enige puntje voor een kind van 6 maanden wat je nog niet lukte was zelfstandig draaien! Dat je draaide op 31 maart was een gelukstreffer!! πŸ˜‰ Verder heb je dus alles al ingehaald terwijl je gecorrigeerd 4 maanden bent! Wauw!! 😍 

20 april was de fysio vanuit het TOP programma er weer! Ook die is zeeeer tevreden! Zo ontzettend trots op jou!! 🌟 πŸ’™

Nu hebben we lekker een week vakantie! We gaan een midweek naar Hof van Saksen met familie omdat opa en oma 35 jaar getrouwd zijn! Dat wordt vast een hele volksverhuizing met al jou spullen! ☺️

 

26  mei 2016:

Vandaag heeft mama jou gewogen in de Tummy tub op de weegschaal! πŸ˜‰ je was voor het laatst gewogen op 14 april dus mama was nieuwsgierig! 7,7 kilo! De Tummy tub alleen woog 0,0! Helemaal precies zal het niet zijn! Wat doe jij het goed vriendje! πŸ’™ zo trots op jou!

28 mei 2016:

Vanmorgen draaide je voor het eerst op je buik! Mega trots op jou!! πŸ‘ŠπŸ»πŸ’™

 

29 mei 2016:

Vandaag stiekem een fotoshoot gehad voor de andere opa en oma! Die zijn 2 juli 40 jr getrouwd! Je staat er goed op met je neven en nichten! 😁

 

1 juni 2016:

De fysio vanuit het TOP programma is weer zeer tevreden! Ze krijgt je zelfs al een beetje aan het kruipen.. Super gaaf!! 

 

8 juni 2016:

Jaaaaaaaa, je rolt op je buik!! Meerdere keren! πŸ’™ mega trots op jou!!! 😁😁😊😊

 

15 juni 2016:

Bakkie bij 1 van mama's vriendinnen.. Met mooi nieuws, ze is zwanger! πŸ’—πŸ’™

 

18 juni 2016:

Als ik je uit bed haal lig je op je zij! 😍

 

27 juni 2016:

Vandaag zijn we naar de XS poli geweest! Je weegt 8350gr.. Wauw.. 😊😁

Je bent 70,2cm en je schedelomtrek is 45,8cm! In je eigen grafiek loopt je lijntje op +0,5!! Jeeeej, wat doe je het goed!

De tijd is niet zo handig, je bent moe en laat niet aan de fysio zien dat je al kunt draaien.. Op je buik ga je zelfs meteen huilen! DE fysio van het ziekenhuis gaat aan de fysio van het TOP programma vragen of ze de test thuis nog eens afneemt!

Alle vragen van mama worden beantwoord.. Dat je soms kortademig bent kan komen doordat je lijfje sneller groeit dan het ademhalingsstelsel! Maar het kan ook het begin van astmatische bronchitis zijn.. Afwachten!

Dat je buik aan een kant wat boller is kan met je buikspieren te maken hebben.. Een kant is meer getraind! πŸ˜‰

We mogen gaan babyzwemmen.. πŸŽ‰ nu nog tijd vinden! 

Je hebt een klein litteken van je infuus.. Geen probleem...

Forlax mogen we proberen te stoppen omdat je nu goed poept, meerdere keren per dag.. πŸ˜‰

 

30 juni 2016:

Laatste keer forlax gehad.. πŸŽ‰ weer iets afgesloten! We houden het wel in huis voor als het nodig is..

 

7 juli 2016:

De fysio vanuit het TOP programma is weer geweest vandaag.. Bij de spierspanningstest komt ze er achter dat je enkels erg soepel zijn.. Dit hoeft niets te betekenen, maar het kan ook zomaar zo zijn dat lopen en staan wat langer gaan duren! πŸ€”

We mogen beginnen met brood.. Spannend!

 

9 juli 2016:

Vandaag had je je 9mnd shoot bij fotografie Nanja! Wat ben je toch fotogeniek! 

Daarna heb je lekker een boterham gegeten.. Je vond het al lekker en at ongeveer een kwart op! Hmmm ☺️

 

12 juli 2016:

Als ik in de avond op de babyfoon kijk zie ik je niet liggen.. πŸ€” boven tref ik het volgende aan..

Lekker schurkie.. πŸ˜‚πŸ™ˆπŸ’™

19 juli 2016:

Als ik thuis kom van m'n werk ben je niet lekker.. Hebt heel de dag slecht geslapen omdat je zo moet hoesten.. Ik vind dat je ademhaling ook hoog zit en je temp is 38,0.. Voor jou doen hoog.. 

We moeten even langskomen van de assistent van de hap!! De huisarts hoort niks aan je longen en zegt dat het een milde luchtweginfectie is, virale verkoudheid! Doe je niks aan! Niet echt een hele vriendelijke man.. Gezien de geschiedenis van Sid met het zuurstof ook niet heel serieus genomen! Ik heb hier helemaal niet zo'n fijn gevoel bij maar goed, we gaan het zien.. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.