De dagen die volgde...

Gepubliceerd op 24 oktober 2020 om 22:01

15 oktober 2015:

Je lijkt alweer wat op te knappe kleine jongen! Er is een bacterie gevonden in je bloed.. Die is waarschijnlijk binnengekomen door je infuus.. πŸ™

Zolang je ziek bent laten we niemand bij jou! Je moet veel rusten..

Een van mama's beste vriendinnen, die van de bezemkastπŸ˜‰, komt samen met haar vriend even bij papa en mama in het Ronald mc Donald huis op visite! Ze gaat namelijk twee weken op vakantie naar Thailand en vindt het moeilijk om mama achter te laten!
Opa en oma komen ook even een bakkie doen! 
Zo lief dat ze, ondanks dat ze niet bij je mogen kijken, toch de moeite nemen om ons even te zien en een dikke knuffel te geven.. Dat doet ons echt ontzettend goed.. 

 

16 oktober 2015:

Je knapt alweer zo goed op dat de beademing eraf gaat en je aan de CPAP gelegd wordt!! Joepie! Trots! πŸ’™

Gelukkig lijk je net zo snel weer op te knappen dan dat je ziek werd.. Zo fijn! 😊

Mama helpt de verpleegkundige door haar handen bij jou te leggen. Een bij je hoofd en een op je buik. Hierdoor voel jij je wat meer geborgen en dit helpt bij de verzorgingsmomenten. Hierdoor komen de prikkels minder heftig binnen. Wij vinden het fijn om zoveel mogelijk te helpen bij jou verzorgingsmomenten. Het zijn toch ook onze momentjes samen.

We maken dankbaar gebruik van het eerste moment dat we jou zonder slangetjes zien tijdens het wisselen van de beademing naar de CPAP. Hier maken we natuurlijk even een foto van..  😍

17 oktober 2015:

Vandaag een rustige dag.. Geen visite, alleen rust voor jou! 😊 We mogen gelukkig weer met je buidelen en wat genieten we van deze momenten.. Lekker anderhalf uur stil liggen en genieten van jou.. Buidelen "moet" lang omdat het anders te intensief is voor jou om uit de couveuse gehaald te worden en meteen weer terug. Wij vinden dat totaal geen probleem en halen die tijd met gemak. We hadden het echt gemist de afgelopen dagen. 

 

18 oktober 2015:

Oma en je tante komen bij papa en mama langs in het Ronald mc Donald huis! Even bijkletsen en een dikke knuffel brengen..

Papa kijkt naar NAC op de computer.. En ze winnen! Dat is goed nieuws.. Dan is papa lekker gezellig de rest van de dag! πŸ˜‰πŸ˜Š

 

19 oktober 2015:

Je waardes gaan de goede kant op! Opa en oma komen eten koken voor papa en mama, zo fijn dat die mogelijkheid bestaat in het Ronald mcDonald huis, en daarna mogen ze weer even bij je kijken!

Papa haalt jou voor het eerst zelf uit de couveuse. In papa’s grote handen is goed te zien hoe klein je bent. Wat ben ik trots op papa! Niet normaal… πŸ’™ πŸ’™ πŸ’™

Bijzonder dat je, wanneer papa je uit de couveuse haalt, heel rustig bent. Als een verpleegkundige het doet dan geef je wel weerstand.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.