Hoeveel maal is scheepsrecht??

Gepubliceerd op 31 oktober 2020 om 22:42

20 oktober 2015:

Je bent zo ontzettend knap. Sinds gisteren heb je alleen nog je sonde in, geen ademondersteuning meer.. WAUWIE! Nu kunnen we je steeds beter zien en je ligt soms al ontzettend wijs rond te kijken. 

Je reis staat gepland.. 21 oktober om 11.30u mag je richting Breda. Ze hebben, door je ongelijke hartritme, alleen nog een ECG gemaakt! Een uur later komt de kinderarts terug om te zeggen dat je reis geannuleerd is. De ECG is iets afwijkend en daarom willen ze morgen een echo maken van je hartje! 😕 dat is jammer.. Maar wij willen graag dat als je richting Breda gaat dat het dan ook goed is! De echo wordt gemaakt in de middag!

Je was vandaag even heel goed wakker.. Zo verliefd op jou! 😍

21 oktober 2015:

Als we 's ochtends bij jou komen is de echo al gemaakt en is er niks op te zien. De verpleegkundige is bezig met een nieuwe ECG om te kijken of die van gisteren niet gewoon fout is.

Om 11.00u hebben papa en mama je gewassen en een schoon broekje aangegeven! Je bent zo wakker dat je bij mama aan de borst mag.. Even proberen! De lactatiekundige komt met een tepelhoedje en al snel heb je het door, je drinkt met grote halen uit de borst! Wat een bijzonder gevoel.. De tweede borst pak je zelfs al zonder tepelhoedje! Kleine held die je bent! Na het drinken ben je wel heel erg moe.. Het kost erg veel energie!

Rond 6u komt de kinderarts met het nieuws dat alles goed is. Dat er veel is gebeurt met onze dappere jongen maar dat eigenlijk alle uitslagen goed zijn! Wel willen ze over 2 maanden nogmaals een echo maken van je nieren.. Gewoon voor de zekerheid! Papa en mama krijgen een compliment omdat we steeds zo rustig blijven! 😊 Dan is je reis naar Breda weer gepland! Morgen om 15.15u gaat het gebeuren! Papa en mama durven het niet te hopen! 

's Avonds komen er weer even vrienden bij je kijken! Mama is een beetje enthousiast en krijgt van papa op haar kop dat ze niet zo mag tetteren bij jou! Papa heeft gelijk. 😊 ik ga er op letten vriendje! 

Als we je gedag zeggen is je temp 37.8.. Papa en mama hebben gelijk stress maar de verpleegkundige zegt dat kinderen die ziek worden vaak ondertemperatuur hebben! Wij vinden het spannend en duimen voor morgen.. 🍀🍀

Vandaag is je vriendje M geboren, het zoontje van onze lieve vrienden! Hij weegt 4115gr! Ruim 2x Sid! 😳😳 Geeft niks hoor vriendje, je haalt hem nog wel in.. 😉

 

Je favoriete houding! Je ligt net zo lang te wringen tot je zo ligt! 😍

Zoooooo lief!!! 😃

22 oktober 2015:

Vandaag is die lieve verpleegkundige weer bij jou, fijn! Ze heeft je gehoortest afgenomen en je bent geslaagd! Hoera, je eerste diploma.. 😊 

Door het onderzoek, de verzorging, het wegen en het meten ben je erg moe geworden! Zo moe dat je weer wat vaker oppervlakkig gaat ademen, dat is niet zo fijn! Je komt er zelf moeilijk uit dus moeten we je helpen.. 😕 gelijk weer stress, gaat Breda wel lukken zo??

De artsen zeggen dat het geen gevolgen heeft voor de overplaatsing dus we gaan naar het Ronald mc Donald huis om de spullen op te ruimen, maar we zeggen nog niet op! Dat gebeurt pas als je in de Ambulance bent, op weg naar Breda!

Rond half 2 zijn we weer bij jou in het ziekenhuis en zit er een kinderarts aan je couveuse wat dingen te controleren, het zekere voor het onzekere! Hij ziet geen reden om je hier te houden maar gaat wel even overleggen! Om 14.15u komt hij zeggen dat je toch moet blijven, ze willen het niet riskeren! Flinke domper.. Je wordt aan de high flow gelegd om je licht te ondersteunen! Hiermee zou je ook naar Breda kunnen..

Papa en mama, met name mama 😢, zijn weer even goed van slag vriendje, maar we doen alles voor jou! Dus gaan we even eten en de kamer terug inrichten! 

Na het eten gaan we weer even bij je kijken.. Je ligt lekker te slapen maar we zien wel allerlei draadjes aan je lijfje en het ECG apparaat staat weer in je kamertje! 

Verpleegkundige Wieteke verteld dat ze voor de zekerheid weer een ECG hebben gemaakt.. De draadjes zitten er nog op omdat ze eerst moet weten of hij goed verzonden is!

Even later mogen de plakkertjes eraf en wat word je daar toch boos van! Je laat goed van jezelf horen!

 

23 oktober 2015:

'S ochtends bellen we weer even! De verpleegkundige die bij jou is verteld dat je nog wel wat dips hebt gehad en dat de high flow naar 4liter is gezet ipv 2liter! En ze hebben wat bloed afgenomen voor de zekerheid!

Na de visite ronde komt de verpleegkundige vertellen dat je ECG weer goed was en dat de lab uitslagen ook goed zijn!

Je bent waarschijnlijk echt vermoeid van alles wat ze de afgelopen week bij je hebben gedaan.. Geeft niks vriendje, eerst aansterken!

Je mag lekker bij mama buidelen! 😍 je krijgt ook lekker eten, heel rustig aan..

'S middags ben je toch terug aan de CPAP gelegd, de high flow doet niet wat het moet doen. Niet zo gek want het neusbrilletje blijft ook niet goed zitten, schiet steeds uit je neus! Twee verpleegkundigen willen ook een infuus aanleggen voor ALS je medicijnen moet. De kinderarts ziet daar echt geen enkele reden voor en roept de dames terug, het mag niet! Fijn want wij willen geen onnodige infectiebronnen bij ons mannetje! 

Papa gaat in de avond even naar huis  om wat spullen te halen en even naar NAC, wat afleiding heeft papa wel verdiend! Mama gaat lekker met je buidelen, 2u lang! 😍 je oogt nog steeds niet ziek en je doet het heel goed aan de CPAP! Je hebt nauwelijks meer een dip en komt er weer zelf uit!! Heel fijn.. Als je richting Breda gaat ga je met CPAP! Dat mag daar ook en van de reis kun je ook een dip krijgen dus laten we de CPAP gewoon even bij je!

Je bent zo'n geweldig lekker mannetje.. Ga zo door knappe kanjer!

Weer zo'n lieve verpleegkundige kwam nog zeggen dat we niet moeten vergeten dat je 9 weken te vroeg geboren bent, je hoeft het allemaal nog niet zelf te doen! Je bent gewoon al veel te knap! Al 3 dagen zonder beademing terwijl dat helemaal nog niet hoeft! Je mag gerust nog even met ademondersteuning, geen probleem! 🍀😘

Alle mensen hier in het ziekenhuis zijn zo ontzettend lief. Ze zien wanneer het je even niet zo lekker gaat en maken juist op die momenten even een extra praatje.. Wat ben ik daar dankbaar voor. 

 

24 oktober 2015:

Als mama belt is er weer een verpleegkundige bij jou 😉, je hebt een goede nacht gehad zonder dips! 😁 trots.. 💙

Papa gaat in de ochtend lekker met je  buidelen, met mondkapje want papa heeft wat last van z'n keel! Je ligt lekker ontspannen!

'S middags komen opa en oma even op visite, ze mogen ook weer even bij je kijken! Nu is papa zo enthousiast dat hij erg gaat zitten tetteren, je ziet het gelijk aan je hartslag, die gaat omhoog! De harde stem van opa is ook iets waar je op reageert! Wat bijzonder dat wij deze dingen nu zelf op gaan merken, we leren je al zo goed kennen.. Onze baby! 

Oma en je tantes komen ook nog even bij je kijken, ze vinden je gegroeid! 😍😍 

In de avond gaat mama nog lekker met je buidelen, wat kun je toch wringen klein vriendje! 

 

25 oktober 2015:

Oh jeej, je reis naar Breda staat weer gepland. Je doet het zo goed met de CPAP.. 😍 heel het weekend nauwelijks dips! 😊 ik ben ongelooflijk trots op jou kleine kanjer!! Morgen om 9.30u staat de reis gepland.. Weer durven papa en mama niet te hopen! Hoeveel maal is scheepsrecht??

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.