De eerste dagen van ons vriendje..

Gepubliceerd op 15 oktober 2020 om 20:37

9 oktober 2015:

De ademondersteuning wordt een beetje afgebouwd! Sid is een knappe jongen...

Je bent zo klein en schattig in je kleine nestje.. Dit nestje is er om een gevoel van geborgenheid te bieden.. Heel fijn en daarnaast ziet het er zo lief uit.

Je tante komt nog even kijken samen met je grote neef en nichtjes..

In de avond komen mama's vriendinnen even kijken hoe je eruit ziet!! 😊 Daarna kijken ze samen met mama lekker luchtig naar the voice.. Ze mogen me niet teveel laten lachen want dat is niet zo prettig net na een keizersnede.. 

Het kolven gaat steeds beter!! Eerst 0,8cc, daarna 1,1cc en aan het eind van de dag al 1,9cc! 

 

10 oktober 2015:

Sid heeft geen ademondersteuning meer nodig! Onze knappe jongen! 😍😍

Mama is in de ochtend lekker met je gaan buidelen.. Dit zijn voor ons echt heerlijke momenten.. Huid op huid contact is super belangrijk voor prematuur geboren baby's. Ze worden er rustig van, houden zich beter op temperatuur en het stimuleert hun natuurlijke gedrag.. Het geeft ze een gevoel van geborgenheid bij papa en mama..

Daarna komen onze lieve vrienden, 3 stuks, op visite om hem te bekijken waaronder ons lieve buufke! Zij vond m'n buik dinsdag laag hangen en zag iets aan m'n neus, schijnbaar zag ze dit ook bij zichzelf op de dag dat ze ging bevallen.. Vreemd!! 🤔

In de middag komt er nog een bevriend stel even kijken! Zij is bijna 39 weken zwanger van een jongen, spannend!

Verder komen je tantes en oom nog even langs samen met je neef... Ook opa en oma komen nog even spieken.

Drukke dag..

In de avond gaat papa voor het eerst buidelen met jou!! Hij durfde nog niet zo goed.. Nu wel! Papa is apetrots en helemaal verliefd!! 😍😍 Wat ben ik trots op mijn mannen!!!! 😃

 

11 oktober 2015:

Vandaag is grote nicht jarig, ze wordt 11 jaar! 🎈🎁 Ik baal ontzettend dat ik niet even naar haar toe kan.. 

In het ziekenhuis een rustige dag.. Mama heeft in de ochtend lekker met je mogen buidelen! In de middag is papa even langs huis geweest om wat spullen te halen.. Opa en oma zijn even bij je komen kijken en je oom kwam ook nog even kennismaken! Toen iedereen geweest was heb je lekker anderhalf uur bij papa gelegen.. Heerlijk relaxed liggen kroelen! 😊

Als je aan het buidelen bent kun je via een spiegel naar je kind kijken.. Dat is zo lief om te zien.. De klein gezichtsuitdrukkingen met de geluidjes erbij.. Genieten!

Vandaag is je hielprik afgenomen.

Inmiddels heb je helaas wel de ademondersteuning, (NCPAP) weer terug.. Je kon nog niet zonder, je had het wat moeilijk en ademde nog niet goed door.. 😒 Eerst nog verder rijpen.. Komt goed vriendje, neem je tijd.. 🤞

 

 

12 oktober 2015:

Vandaag krijgt mama haar ontslag! We gaan slapen in het Ronald mc Donald huis, lekker dicht bij jou...

Als we de spullen naar de kamer hebben gebracht gaan we even een bakje doen in het ziekenhuis en wachten op mama's vriendin.. Bij het ontslag kreeg mama een handdruk met lieve woorden van de verpleegkundige en dat was zo lief dat mama begon te huilen en eigenlijk niet meer kan stoppen.. 😢 misschien toch het idee om je achter te laten in het ziekenhuis.. Bij m'n lieve vriendin huil ik even uit en daarna gaat het beter.. 

Ik vind het bijzonder dat zoveel mensen naar je komen kijken. Ze moeten toch 45 minuten rijden om jou 5 minuten te kunnen zien.. Super lief.. 

We hebben vandaag je arts gesproken! Je doet het goed, bent een klein, sterk kereltje!! Ze vinden je bloeddruk wat aan de hoge kant. Het kan zijn dat het bij je hoort maar ze doen voor de zekerheid wat onderzoekjes.. Ze gaan wat plas opvangen en morgen krijg je een echo van je nieren! Dit combineren ze met de echo van je hersenen. Die gaan ze morgen ook maken omdat ze denken dat je woensdag al naar Breda mag!! 😊😊 ons knappe kereltje!! 😍😍

 

13 oktober 2015:

Vandaag heb je allerlei onderzoeken gehad i.v.m. jouw hoge bloeddruk.

Ze hebben een echo van je hoofdje/ hersenen gemaakt terwijl je bij papa lag te buidelen, je gaf geen kik! Zo bijzonder dat eigenlijk alle onderzoeken in je eigen kamertje gebeuren. Grote apparatuur wordt gewoon even binnen gereden..

Daarna hebben ze een echo gemaakt van je nieren, dat vond je minder prettig.. Gelukkig werd je daarna snel weer rustig!

Ook hebben ze urine opgevangen via een plaszakje aan je kleine piemeltje.. En nog bloed afgenomen! Op de uitslag van het bloed moeten we waarschijnlijk een paar dagen wachten dus gaan we morgen nog niet naar Breda! Geeft niks, eerst duidelijkheid! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.