Huh? Wow, leuk nieuws!

Gepubliceerd op 7 maart 2021 om 20:47

11 december 2015:

In de nacht heb je weer wat meer dipjes gehad door je vaccinatie! Ook heb je koorts! Als wij komen lijkt het weer minder te worden.. Wij hopen het! πŸ€

Je weegt nu 3630!

Opa en oma komen weer even bij je kijken! Vandaag komt de fysio je toch filmen want haar camera doet het weer! Je doet het super goed en beweegt al knap.. Je doet al dingen die je eigenlijk pas over 2 weken hoeft te kunnen! Knapperd!! 😍😍 Deze fysio doet de XSpoli in ons ziekenhuis dus hoopt dat papa en mama de afspraken daar plannen zodat ze jou kan blijven volgen! Leuke fysio!

Na de fysio ga je lekker in badje! Je vindt het weer heerlijk.. 

Je gaat vandaag over naar 6 voedingen van 75ml! Je eerste flesje dronk je zonder moeite leeg bij papa.. Die gaat vanavond naar NAC dus dan komt mama! 

Met die 6 voedingen krijgen wij dus een doorslapertje als je thuis komt! Jeeejjjjj mama probeert de voordelen van deze achtbaan ook te zien! 

Na de voeding had je nog een dipje, een brady! We hopen en duimen dat dit de laatste was... πŸ‘πŸΌπŸ€πŸ’™

Als mama komt verteld de verpleegkundige dat je erg onrustig bent geweest.. Je had krampjes en was niet te troosten met je tut.. Ze heeft je een buikmassage gegeven en toen heb je wel wat gepoept! Hopen dat het nu weer beter gaat! Je valt bij mama gelijk heerlijk in slaap... Je hebt jezelf erg moe gemaakt van het druk maken dus eet je even wat later.. 

 

12 december 2015:

Papa heeft het zwaar, lees teveel gedronken.. πŸ˜‰ dus komt mama alleen bij jou kijken! Lekker kroelen samen.. 

24u dipvrij!! πŸŽ‰πŸ˜

Je oom en tante komen even bij je kijken..

Verder geen veranderingen vandaag..

Ik vind het zo heerlijk om met je te kroelen.. Inmiddels zelf ook aardig behendig geworden met de zuurstofsonde. Ik tape hem gewoon op je rug.. Lekker ding!!

 

13 december 2015:

Papa voelt zich weer wat beter dus komt hij weer lekker met jou kroelen! 😍

Ook vandaag geen veranderingen! 

48u dipvrij! πŸŽ‰πŸ€ Yessssssss! Jeetje, wat kun je toch blij zijn met iets wat normaal gesproken zo "gewoon" is.

 

14 december 2015:

Als mama bij jou komt vraagt de verpleegkundige of we in de middag een gesprek met de dienstdoende kinderarts kunnen hebben.. Papa is werken dus eigenlijk is het lastig.. Dan vertelt de verpleegkundige dat de dokter dingen met ons wil bespreken over een eventuele thuiskomst aan het eind van de week! 😳😳😳Waaaaat?? joepieeeeeee! πŸŽ‰πŸ€πŸŽˆ omdat er best wel wat geregeld moet worden willen ze dat gesprek graag vandaag doen! Lukt dat niet dan mag je deze week nog niet mee.. Dus bel ik papa en regelt hij dat hij er om half 4 is! 😊😁 spannend!

Je coffeïne en je plasmedicatie is gestopt.. Als dat deze week goed gaat mag je vrijdag, met zuurstofsonde, mee naar huis! Wauw!!!!!!! 😍 Dit wordt een hele spannende week.. Ik ga zo hard duimen voor vrijdag.. Gaat het lukken?

Papa en mama moeten leren om je zuurstofsonde in te brengen en er moet zuurstof geregeld worden voor thuis! Dit doen ze vanuit het ziekenhuis voor ons.. Fijn! 

In de avond leert de verpleegkundige ons het inbrengen van de sonde! Eerst oefenen we op een pop en dan brengt papa hem bij jou in.. Hij krijgt een 8! Knappe papa.. Mama is heel trots op hem! 😍

Je tante kwam even bij je kijken en die werd door de verpleegkundige gelijk aan het werk gezet.. Ze moet meteen ook op de pop oefenen want papa en mama hebben wel wat tijd samen verdien vindt de verpleegkundige! 

Je bent nog lekker even in bad geweest! Als je honger hebt dan wil je ook echt METEEN eten! Eigenwijs ding! πŸ˜‰

 

15 december 2015:

Als mama bij je komt ligt je zuurstofsonde er weer uit! Mama brengt hem, terwijl de verpleegkundige mee kijkt, terug in.. Dat is gelukkig niet zo heel moeilijk! 

 

16 december 2015:

3645gr..

Alles lijkt geregeld! Morgen komen ze van een bedrijf de zuurstof thuis brengen.. 😊

Je spuugt redelijk wat en de verpleegkundige heeft hierover overleg gehad met de arts assistent! Ze kijken het even aan anders moet er een schepje Johannes broodpitmeel in je fles..

In de avond heb je even een dipje, je slaakt een gilletje en dan kom je er keurig zelf uit! Hopen dat je dat niet teveel gaat doen vriendje.. Anders mag je vrijdag niet mee naar huis en de taart voor de verpleegkundigen is al besteld! 😁

 

17 december 2015:

De laatste voorbereidingen voor jou thuiskomst…

Je raamsticker en de geboortepaal.. Iedereen mag weten dat onze Sid lekker naar huis komt…

Ook het mandje wordt opgehangen. Zo kun je lekker bij papa en mama op de kamer slapen. Je grote neef en nichtjes hebben ook in het mandje geslapen…  Zo bijzonder..!

Het bedrijf wat de zuurstof komt brengen is ook best onder de indruk. Ze brengen deze spullen niet vaak voor kleine baby's thuis. Een aantal zuurstoftanks, groot en klein, worden binnen gezet.. Ook een grote rugzak voor je zuurstof-to-go,, Een saturatiemeter, een lange slang om wat te kunnen lopen zonder dat de hele zuurstoftank mee hoeft, en plakkers voor om je voeten. Allemaal anders dan hoe het er in het ziekenhuis uit ziet.. Maar dat komt vast goed.

Als laatste doen we voor ongeveer 3 weken boodschappen… πŸ˜‚ πŸ˜‰ Als we dit weekend weg gaan dan is het omdat we daar zelf zin in hebben… Na ruim 10 weken lijkt het ons heerlijk om eens een weekend op de bank door te brengen.. Lekker kroelend met jou!

Ik ga proberen te slapen.. Jeetje, wat is dit spannend zeg..

Gaan we je dan morgen echt mee naar huis nemen??

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.